Bordsvinet

What's worth doing, is worth overdoing

Senast provat

2006 Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone

Höst och gryttider gör att vi rotar fram lite robustare saker ur källaren. Initialt är det en hel klase kvisttomater, kakao, julkryddor och chokladtryffel. Eukalyptus, kaffe, balsamico, björnbär och körsbär följer. Visst anar vi både ek och alkohol (14,5%) men allt känns integrerat och komplext. Vinet är ordentligt utvecklat såklart men det är ingen fara på taket ännu. Det är väldigt gott just nu. (2018-11-11)

Till vinet >>

Fler senast provat >>


Denna dag då

Card image cap
2009 Bourgogne Pinot Noir Les Ursulines

Röd, tunn färg. Lätt, högst onyanserad och enkel doft med inslag av röda bär och mandelmassa. Smaken följer i samma spår och är frisk, lätt och saftig med inslag av röda bär. Lättklunkat och korrekt men totalt substanslöst och ointressant.

(2011-11-18)

Till vinet >>


Nytt på bolaget

2008 Weinert Cabernet Sauvignon

Tät, röd färg med tegelkant. Utvecklad, nyanserad doft med lakrits, peppar, mintchoklad, ceder, läder och häst mot en djupt blåfruktig botten. Smaken är utvecklad i ekig, småtung och söt stil med russin, choklad, höstlöv och sälta. Drickfärdig och småkomplex smak där ek och alkohol tar lite för stor plats (vilket säkert kan tilltala många). (2018-11-10)

Till vinet >>

Fler senast provat >>


Följ oss!